Peanuts
are always
yummy!


Old-fashioned peanuts
Vintage style
A little taste of nostalgia with this recipe for peanuts with their skins on, which used to be served in bowls on the bar in pubs.
At Menguy’s, we go directly to the producers to select our peanuts to satisfy our consumers’ well-honed taste buds.
Menguy’s doesn’t use a deep fat fryer, instead we roast them in the oven to give you the best! Lightly salted.
And to preserve the great taste of peanuts with their skin on once they come out of the oven, we chose vacuum packaging.
Made in France
Origin : American peanuts
INGREDIENTS
Peanuts with skin 91%, sunflower oil, salt.
May contain traces of nuts, wheat gluten and soy.


Menguy’s
good
times
You will also like

Nutritional
information
| for 100g | for 1 portion | |
---|---|---|---|
|
| 25g | |
Energy (kJ) | 2543 | 645 | |
Energy (kcal) | 614 | 156 | |
Fat (g) | 51 | 13 | |
including saturated fatty acids (g) | 6.9 | 1.7 | |
Carbohydrates(g) | 9.4 | 2.3 | |
including sugars (g) | .7 | 1.2 | |
Dietary fibre (g) | 8.9 | 2.2 | |
Protein (g) | 25 | 6.3 | |
Salt (g) | 1.9 | 0.48 |
* Recommended daily amount for a typical adult (8,400 kJ / 2,000 kcal).
Source de protéines
Riche en fibres
Riche en magnésium, qui contribue :
- à réduire la fatigue,
- à une fonction musculaire normale,
- au maintien d’une dentition et d’une ossature normales.
Riche en phosphore, qui contribue :
- à un métabolisme énergétique normal,
- au fonctionnement normal des membranes cellulaires
- au maintien d’une ossature normale.
Riche en manganèse, qui contribue :
- à protéger les cellules contre le stress oxydatif,
- à un métabolisme énergétique normal,
- au maintien d’une ossature normale.
Riche en cuivre, qui contribue :
- à la pigmentation normale de la peau et des cheveux,
- à protéger les cellules contre le stress oxydatif,
- au fonctionnement normal du système immunitaire,
Riche en vitamine B3 Niacine, qui contribue :
- à réduire la fatigue,
- au fonctionnement normal du système nerveux,
- au maintien d’une peau normale.
Sources : Base Ciqual 2020
RÈGLEMENT (UE) N o 432/2012 DE LA COMMISSION du 16 mai 2012